تزریق ژل یا فیلر روشی سریع برای ایجاد اصلاحات مختلف در صورت از جمله بازگرداندن و افزایش حجم صورت، افزایش حجم لبها، کاهش چینوچروک، خطوط اخم و خنده و… است.
ژلهای مورداستفاده برای تزریق دارای انواع مختلفی هستند که تعدادس از آنها مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا ( FDA) هستند. اما پرمصرفترین ژل تزریقی به صورت اسیدهیالورونیک اسید است. پوست جوان و سالم حاوی میزان زیادی از ماده مرطوب و طبیعی به نام هیالورونیکاسید است.
با گذشت زمان و افزایش سن، نور خورشید و سایر عوامل میتوانند میزان هیالورونیکاسید پوست را کاهش دهند و موجب شوند که چینو چروکها ظاهر شوند. فقدان هیالورونیکاسید در پوست منجر به از دست رفتن ساختار و حجم پوست شده و این امر منجر به پیدایش چینو چروکها میشود. با استفاده از فیلرهای حاوی هیالورونیکاسید میتوان این ماده را مجددا به پوست برگرداند و خطوط ایجاد شده در قسمتهای مختلف پوست را بهبود بخشید.
ساختارطبیعی مولکول هیالورونیکاسید بسیار شبیه اسفنج است. وظیفه اصلی آن، جذب کردن آب است که باعث افزایش حجم پوست میشود. به این ترتیب، میتوان هیالورونیکاسید را به عنوان مرطوب کننده داخلی پوست در نظر گرفت. استفاده از فیلرها روشی ساده و غیرجراحی است که توسط پزشک برای اصلاح چینو چروکهای پوست بهکار میرود. به این منظور ژل یا فیلر با سر سوزنی بسیار نازک (سر سوزن انسولین) به زیر پوست تزریق میشود تا بافت نرم لایه داخلی پوست (درم) را پر کند. این کار باعث افزایش حجم درم و در نتیجه کاهش چین وچروکهای پوستمیشود.
انواع ژل براساس محل تزریق متفاوت است مثلا ژلهایی با غلظت و فشردگی بالا برای شقیقه و گونهها و زاویه فک و در ژلها با غلظت پایین برای چینو چروکهای ضعیف و زیرچشم استفاده میشود.
ژلها نوعی پرکنندههای بافتی هستند که به چند نوع دائمی مانند (سیلیکونها)، نیمه دائمی مانند (اسکالپترا) و موقت (ژلهای مرسوم بازار) تقسیم میشوند. در ترکیب ژلها از هیالورونیکاسید، یکی از مواد طبیعی موجود در پوست انسان استفاده شده است و کمترین ناسازگاری را با بافتهای بدن ایجاد میشود.
این ژلها به عنوان کاهش دهنده عمق چروک و حجمدهنده برای گونه، لب، سینه و پرکننده فرورفتگیهای مختلف پوست بهکار میروند و ایجاد سفتی مناسب و چسبندگی خوب به بافتهای زیرپوست و یکنواختی در جذب، از مزایای آنهاست. این ژلها در محل تزریق تا حدی باعث بافتسازی نیز میشوند.
کاربرد تزریق فیلرها چیست؟ تزریق ژل/ تزریق فیلر یکی از محبوبترین روشهای زیبایی است که برای جوانسازی پوست و بهبود ظاهر صورت مورد استفاده قرار می گیرد. فیلرها مواد پرکنندهای هستند که به صورت ژل یا محلول تزریقی در نواحی مختلف صورت تزریق می شوند. کاربردهای اصلی تزریق فیلر عبارتند از:
پر کردن خطوط و چین و چروکها: فیلرها به طور موثر خطوط اخم، خطوط خنده، خطوط پیشانی و سایر چین و چروک های صورت را پر میکنند و ظاهری جوانتر به پوست می بخشند.
انواع ژل صورت،تزریق ژل/ تزریق فیلر یکی از محبوبترین روش های جوانسازی پوست و بهبود ظاهر صورت است. با استفاده از ژلهای مختلف می توان به نتایج متنوعی از جمله پر کردن خطوط و چین و چروکها، افزایش حجم لبها و گونهها، بهبود شکل صورت و رفع فرورفتگیها دست یافت.
ژلهای صورت به طور کلی بر اساس ماده تشکیل دهنده به چند دسته تقسیم می شوند:
فیلر اسید هیالورونیک (HA)،هیالورونیک اسید یکی از محبوبترین و پرکاربردترین مواد در فیلرهای تزریقی است. این ماده به طور طبیعی در بدن ما وجود دارد و نقش مهمی در حفظ رطوبت و شادابی پوست ایفا می کند. با افزایش سن، میزان هیالورونیک اسید در پوست کاهش می یابد که منجر به ایجاد چین و چروک و از دست رفتن حجم می شود.
فیلر هیالورونیک اسید، یک ژل تزریقی است که حاوی مولکولهای هیالورونیک اسید است. این مولکولها توانایی جذب آب بسیار بالایی دارند و به همین دلیل باعث افزایش حجم و پر شدن چین و چروکها می شوند.
پلی متیل متاکریلات (PMMA) مادهای است که به دلیل خواص منحصر به فردش، در صنایع مختلف از جمله پزشکی استفاده می شود. در حوزه زیبایی و پوست، PMMA به عنوان یک ماده پرکننده یا فیلر تزریقی شناخته مشود.
PMMA در فیلرهای تزریقی یک ماده مصنوعی است که به صورت میکروذرات بسیار ریز در فیلرها استفاده می شود. این میکروذرات به همراه یک ژل حامل به زیر پوست تزریق می شوند. پس از تزریق، بدن به تدریج کلاژن را در اطراف این میکروذرات تولید می کند و به این ترتیب یک ساختار پایدار و دائمی ایجاد می شود.
کلسیم هیدروکسیل آپاتایت (CaHA) یک ترکیب معدنی طبیعی است که به عنوان یکی از اصلیترین اجزای تشکیل دهنده استخوان و دندان انسان شناخته می شود. ساختار کریستالی آن بسیار شبیه به بافت استخوانی است و به همین دلیل در حوزه پزشکی و دندانپزشکی کاربردهای فراوانی دارد.
در سالهای اخیر، CaHA به عنوان یک ماده پرکننده در فیلرهای پوستی نیز مورد استفاده قرار گرفته است. فیلرهای حاوی CaHA به دلیل زیست سازگاری بالا، تحریک کلاژنسازی و ماندگاری طولانی مدت، محبوبیت زیادی پیدا کردهاند.
پلی لاکتیک اسید (PLLA) یک ماده طبیعی است که به طور فزایندهای در فیلرهای پوستی برای تحریک تولید کلاژن و جوانسازی پوست استفاده می شود. این ماده به صورت یک پلیمر زیست تخریبپذیر در بدن عمل می کند و به مرور زمان جذب می شود.
پرکننده های هیدروکسی لاپاتیت کلسیم (CaHA) یک ماده معدنی طبیعی است که به عنوان یکی از اصلیترین اجزای تشکیل دهنده استخوان و دندان انسان شناخته می شود. ساختار کریستالی آن بسیار شبیه به بافت استخوانی است و به همین دلیل در حوزه پزشکی و زیبایی کاربردهای فراوانی دارد.
• افراد دارای عفونت در منطقه تزریق
• افراد مستعد به تشکیل گوشتاضافه و اسکار
• زنان باردار یا شیرده
• افرادی که دارای آکنه یا تاول در آن منطقه هستند
• بیماریهای خودایمنی و ضعف سیستم ایمنی مثل دیابت
• افراد مبتلا به آلرژی به مواد موجود در ژل یا ماده بیحس کننده
• افراد با سابقه سکته قلبی، خون لخته شده و ترومبوز وریدهای عمقی
• افراد با سابقه سکتهمغزی
• افراد مبتلا به سرطان
• افرادی که قبلا ژلهای دائمی تزریق کردهاند
تزریق فیلر بینی راهی آسان برای تغییر شکل بینی است. این تزریق روشی غیرجراحی است که برای بهبود ظاهر بینی بدون نیاز به عمل جراحی استفاده می شود. با تزریق ژلهای مخصوص به نواحی مختلف بینی، می توان به نتایج دلخواه مانند بالا بردن نوک بینی، کاهش قوز بینی، پر کردن فرورفتگیها و ایجاد تقارن در بینی دست یافت.
افرادی که به نوعی حساسیت به هر یک از اجزای ژل دارند، کسانی که قبلا از ژلهای دائمی رنج بردهاند و یا در محل تزریق دچار عفونت هستند نمیتوانند از ژل استفاده کنند.
معمولا بعد از تزریق ژل، تورمی به وجود میآید که پس از مدتی بهبود یافته و میتوان برای ترمیم و تزریق مجدد اقدام کرد که این زمان بین یک تا دوهفته متغییراست.
از عوارض تزریق ژلها میتوان به حساسیت، عفونت، جابهجایی، ایجاد بافت گرانوله یا گلوله گلوله شدن اشاره کرد.
در فرآیند تزریق ژل در صورتی که به وسیله پزشک متخصص و با تجربهای انجام شود که دانش و اطلاعات خوبی در زمینه آناتومی اجزای صورت داشتهباشد.
خطر بروز عوارض جانبی آن بسیار اندک خواهدبود. واکنشهای آلرژیک و آسیبدیدگی رگهای خونی اصلی از عوارضی هستند که بسیاربه ندرت مشاهده میشوند.
کبودی و خونمردگی در محل تزریق ژل، شایعترین عارضهای است که بعد از تزریق ژل مشاهده میشود. برای به حداقل رساندن احتمال بروز این عارضه بهتر است که از یک هفته قبل از تزریق ژل، از مصرف داروهای ضدالتهاب از قبیل آسپیرین (به جز در بیمارانی که برایشان ضروری است) و ایبوپروفن و نیز مکملهای حاوی روغنماهی، چایسبز، سیر و سایر محصولات گیاهی خودداری شود.
تمامی این محصولات به عنوان رقیقکننده خون شناختهمیشوند و انعقادخون را به تاخیر میاندازند. بنابراین خطر بروز خونمردگی را بیشتر میکنند. تزریق ژل برحسب محل انجام، نیاز به بیحسی موضعی با پماد یا بلوک عصبی دارد.
اگر دچار ورم بعد از تزریق ژل شدید مهم است که آرامش خود را حفظ کرده و این مراحل را دنبال کنید: برای کاهش تورم و ناراحتی، یک کمپرس سرد در ناحیه آسیب دیده قرار دهید. برای جلوگیری از تحریک بیشتر از دست زدن یا ماساژ دادن ناحیه تزریق ژل خودداری کنید. آنتی هیستامین های بدون نسخه یا داروهای ضد التهابی مانند ایبوپروفن می توانند به مدیریت علائم کمک کنند، اما قبل از مصرف هر دارویی با پزشک خود مشورت کنید. سر خود را بالا نگه دارید تا تورم به حداقل برسد و آب زیاد بنوشید. اگر التهاب ادامه یافت یا بدتر شد، فوراً برای مشاوره بیشتر و درمان احتمالی با پزشک خود تماس بگیرید.
ژلها که نوعی فیلر یا پرکنندهی بافتی هستند برای افرادی مناسب است که دچار تحلیل رفتن چربی یا اجزای دیگر بافتی هستند و یا افرادی که مایلند حجم بیشتری به هر یک از اجزای صورت مانند لبها، گونهها و… بدهند.
مقدار ژل مورد نیاز جهت تزریق به خواست بیمار، طراحی چهره و تناسب بین اجزای صورت یا اندامهای دیگر و معیارهای زیبایی بستگی دارد.
تزریق ژل لب یک عمل زیبایی است که در آن فیلر پرکننده به لب ها تزریق می شود تا ظاهر آن ها را بهتر کند. رایج ترین نوع ژل مورد استفاده برای تزریق لب پرکننده های مبتنی بر اسید هیالورونیک است. اسید هیالورونیک ماده ای است که به طور طبیعی در بدن یافت می شود و به حفظ رطوبت و حجم پوست کمک می کند.
تزریق فیلر خط خنده که به عنوان ژل نازولبیال نیز شناخته می شود، راه حلی فوق العاده برای رفع خطوط مزاحم ایجاد شده در اطراف دهان است که ظاهری جوان و با طراوت می بخشد. بهعنوان یک کلینیک زیبایی کارشناسان ما بارها و بارها شاهد بوده اند که چگونه تزریق ژل خط خنده میتواند برای مشتریانی که به دنبال رفع خطوط لبخند هستند و ظاهری جوانتر را به دست آورند، معجزه می کند.
تزریق فیلر زیر چشم یک روش درمانی غیرجراحی است که برای جوانسازی ناحیه زیر چشم، کاهش تیرگی، گودی و خطوط ریز استفاده میشود. این روش شامل تزریق یک فیلر مبتنی بر اسید هیالورونیک به داخل محل اشک با استفاده از یک سوزن ظریف یا کانول است. این ماده به طور طبیعی آب را جذب می کند و به پوست حجم و آبرسانی می بخشد. فرآیند تزریق ژل زیر چشم دقیق و کم تهاجمی است، معمولاً حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه طول می کشد و نتایج آن فوری است. مزایای آن عبارتند از ظاهری جوان تر و شاداب تر، بافت پوست صاف تر و کاهش کلی ظاهر خسته صورت که اغلب با تیرگی و گودی زیر چشم همراه است. این اثرات بسته به پوست فرد و نوع پرکننده مورد استفاده می تواند بین شش ماه تا یک سال باقی بماند.
آیا تزریق فیلر درد دارد؟ تزریق ژل/ تزریق فیلر یک روش کم تهاجمی است و بسیاری از افراد آن را قابل تحمل می دانند. اگر نگران درد هستید، حتماً قبل از انجام تزریق با پزشک خود صحبت کنید تا از روشهای کاهش درد مطلع شوید.احساس درد هنگام تزریق ژل/ تزریق فیلر به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:
قبل از تزریق، پزشک معمولاً از کرم بیحس کننده موضعی استفاده میکند تا ناحیه تزریق را بیحس کند. سوزنهای مورد استفاده برای تزریق فیلر بسیار نازک هستند و ورود آنها به پوست درد کمتری ایجاد میکند. پزشک با استفاده از تکنیکهای خاص میتواند درد تزریق را کاهش ددهد. اما نواحی حساسی مانند اطراف چشم یا لب ممکن است دردناک تر باشند. همچنین تزریق حجم زیاد فیلر ممکن است با کمی ناراحتی همراه باشد.
آیا تزریق فیلر دائمی است؟ خیر، به طور کلی تزریق ژل/ تزریق فیلر دائمی نیست. با این حال، ماندگاری فیلرها بسته به نوع ماده تشکیل دهنده آنها متفاوت است.
انواع فیلر از نظر ماندگاری:
چرا فیلرهای دائمی توصیه نمیشوند؟ زیرا فیلرهای دائمی ممکن است عوارضی مانند عفونت، التهاب، مهاجرت ماده فیلر و ایجاد گرانولوم را به همراه داشته باشند. در صورت عدم رضایت از نتیجه یا بروز عوارض، حذف کامل فیلرهای دائمی بسیار دشوار و نیازمند روشهای درمانی پیچیدهتر است. همچنین با افزایش سن و تغییرات طبیعی پوست، ممکن است ظاهر فیلر دائمی نامطلوب شود.
بهترین گزینه برای تزریق ژل/ تزریق فیلر، فیلرهای موقت به خصوص آنهایی که از اسید هیالورونیک ساخته شدهاند، است. این فیلرها به دلیل زیست سازگاری بالا، عوارض جانبی کمتر و امکان اصلاح در صورت نیاز، گزینه امنتری هستند.
برای آنکه پس از تزریق ژل، ترمیم سریعتر انجام گردد، دوهفته قبل از انجام تزریق ژل از مصرف آسپرین و سایر داروهای رقیقکننده خون و ضدالتهابها شامل مسکنهای غیراستروئیدی خودداری نمائید. علاوه براین از مصرف ویتامین E، مکملهای حاوی جینکو، سیر، جنسینگ و سیگار اجتناب نمایید.
اگر قصد تزریق ژل لب را دارید، چنانچه سابقه تبخال داشتهاید، حتما قبل از انجام تزریق ژل با مشورت پزشک معالج داروی پیشگیریکننده تبخال مصرف نمایید.
در صورت تشخیص پزشک قبل از انجام تزریق برای پیشگیری از عفونت، مصرف آنتیبیوتیک را شروع کنید و تا مدت زمان تجویزشده از سوی پزشک پس از انجام تزریق نیز به طور منظم مصرف نمایید.
حتما پیش از انجام تزریق، آزمایشات تجویزشده از سوی پزشک را انجامدهید.
بعد از تزریق فیلر برخی افراد دچار علائم و عوارض ناخواسته می شوند و یا در مواردی نتیجه ای که از تزریق فیلر بدست آورده اند در مدت بسیار کوتاهی از بین می رود. بنابراین برای جلوگیری از عوارض جانبی و حفظ نتایج ایده آل لازم است تا در رعایت مراقبت های بعد از تزریق ژل دقت کنید:
پس از تزریق ژل بسیار مهم است که نکات خوابیدن بعد از تزریق ژل را رعایت کنید به این صورت که شب اول به پشت بخوابید و سر خود را بالا نگه دارید و با استفاده از یک بالش اضافی برای به حداقل رساندن تورم و اطمینان از ماندن فیلر در جای خود بخوابید. برای جلوگیری از فشار روی نواحی تزریق ژل حداقل یک هفته به پهلو یا شکم نخوابید. علاوه بر این، سعی کنید سر خود را با زاویه ۳۰ تا ۴۵ درجه بالا نگه دارید تا تخلیه لنفاوی را افزایش دهید و تجمع مایعات را کاهش دهید. اگر برایتان سخت است که به پشت بمانید، از یک بالش مسافرتی استفاده کنید.
فیلر زدن صورت چقدر زمان می برد؟ مدت زمان تزریق فیلر صورت بسته به چند عامل متفاوت است، از جمله:ناحیه تزریق: تزریق ژل/ تزریق فیلر در نواحی مختلف صورت زمان های متفاوتی می برد. برای مثال، تزریق فیلر لب ممکن است کمتر از تزریق فیلر گونه زمان ببرد.
به طور کلی، تزریق فیلر صورت یک پروسیجر نسبتا سریع است و معمولاً بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه طول می کشد. البته، در برخی موارد ممکن است زمان بیشتری نیز لازم باشد.
قبل از تزریق، پزشک معمولاً از بیحسی موضعی استفاده می کند تا درد بیمار را کاهش دهد. مدت زمان اثرگذاری بیحسی نیز می تواند بر کل زمان پروسیجر تاثیرگذار باشد.
پس از تزریق فیلر، ممکن است پزشک توصیه کند که چند دقیقهای در کلینیک بمانید تا از بروز هرگونه عارضه احتمالی جلوگیری شود. قبل از انجام تزریق، حتما با پزشک خود در مورد تمام سوالات و نگرانی هایتان صحبت کنید. برای داشتن نتیجه بهتر و جلوگیری از عوارض، حتما مراقبت های بعد از تزریق را به دقت انجام دهید.
مدت زمان تزریق فیلر صورت یک عامل متغیر است و به عوامل مختلفی بستگی دارد. به طور کلی، این پروسیجر نسبتا سریع بوده و با حداقل درد همراه است.
مراحل تزریق ژل/ تزریق فیلر یکی از روشهای محبوب و موثر برای جوانسازی پوست و رفع نواقص صورت است. این روش به دلیل سادگی، سرعت و نتایج قابل توجه، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. در ادامه به بررسی مراحل مختلف تزریق ژل میپردازیم:
لیست ژل های مورد تایید وزارت بهداشت و مجوز دار،انتخاب یک ژل با کیفیت و مورد تایید وزارت بهداشت، یکی از مهم ترین عوامل در موفقیت آمیز بودن تزریق ژل/ تزریق فیلر است. اما چرا تاییدیه وزارت بهداشت مهم است؟ چون ژل های تایید شده، از نظر ایمنی و عدم ایجاد عوارض جانبی جدی، مورد بررسی قرار گرفتهاند. این ژلها استانداردهای کیفی لازم را دارا بوده و نتایج پایدارتری را ارائه می دهند. ژل های مورد تایید، اثربخشی بالایی در حجمدهی و جوانسازی پوست دارند.
حال سوال اینجاست که چگونه ژلهای تایید شده را تشخیص دهیم؟ وجود برچسب وزارت بهداشت و شماره ثبت، نشان دهنده تاییدیه این محصول است. پزشک متخصص پوست و مو، بهترین راهنما برای انتخاب ژل مناسب است. می توانید لیست ژل های تایید شده را در سایت سازمان غذا و دارو جستجو کنید.
لیست برخی از برندهای ژلهای هیالورونیک اسید مورد تایید وزارت بهداشت به قرار زیر است:
توجه داشته باشید که این لیست کامل نیست و ممکن است برندهای دیگری نیز در بازار موجود باشند. قبل از تزریق، حتما با پزشک خود مشورت کنید. از انجام این عمل در مراکز غیرمجاز خودداری کنید.
عوارض جانبی احتمالی تزریق ژل را جدی بگیرید و مراقبتهای بعد از تزریق را به دقت انجام دهید. در کل انتخاب ژل مناسب، نقش مهمی در نتیجه نهایی تزریق دارد. با مشورت با پزشک متخصص و انتخاب ژل های مورد تایید وزارت بهداشت، میتوانید به نتیجه دلخواه خود دست پیدا کنید.
فیلر بهتر است یا بوتاکس؟ انتخاب بین فیلر و بوتاکس بستگی به این دارد که شما به دنبال چه نتیجهای هستید و کدام ناحیه از صورتتان را می خواهید درمان کنید. هر دو روش مزایا و معایب خاص خود را دارند و برای اهداف متفاوتی استفاده می شوند.
انتخاب بین بوتاکس و فیلر به اهداف درمانی شما و توصیه پزشک بستگی دارد. هر دو روش می توانند در جوانسازی و بهبود ظاهر صورت موثر باشند.
عوارض تزریق ژل در دراز مدت،تزریق ژل/ تزریق فیلر یکی از محبوب ترین روش های جوانسازی پوست و رفع چین و چروک است. اما مانند هر عمل زیبایی دیگری، تزریق ژل نیز ممکن است با عوارضی همراه باشد. در این مطلب به بررسی عوارض درازمدت تزریق ژل می پردازیم.
بسیاری از عوارض تزریق ژل، مانند قرمزی، تورم و کبودی، موقتی هستند و طی چند روز تا چند هفته برطرف می شوند. اما برخی عوارض ممکن است طولانیتر بوده و حتی دائمی باشند.
عواملی که بر بروز عوارض تاثیر میگذارند؛ کیفیت و نوع ژل مورد استفاده، نقش مهمی در بروز عوارض دارد. مهارت و تجربه پزشک در تزریق ژل، یکی از مهمترین عوامل در کاهش عوارض است. همچنین رعایت مراقبت های بعد از تزریق، به بهبود سریع و کاهش عوارض کمک می کند. افراد دارای بیماری های زمینهای یا سیستم ایمنی ضعیف، بیشتر در معرض عوارض هستند.
فیلر از چه موادی تشکیل شده است؟ فیلرها یا ژل های تزریقی، مواد پرکنندهای هستند که برای حجم دهی به پوست، پر کردن خطوط و چین و چروک و بهبود شکل صورت استفاده می شوند. مواد تشکیل دهنده فیلرها در طول سالها تغییر کرده و پیشرفت های زیادی داشته است.
آیا فیلر باعث افتادگی پوست می شود؟ خیر، تزریق فیلر به طور مستقیم باعث افتادگی پوست نمی شود. اما بیایید کمی دقیقتر به این موضوع بپردازیم. چه عواملی باعث افتادگی پوست میشوند؟
تزریق فیلر یا همان ژل، روشی معمول در زیبایی برای پر کردن چین و چروک ها، افزایش حجم برخی نواحی صورت و بهبود ظاهر کلی است. مواد پرکنندهای که در این روش استفاده می شوند، معمولاً بر پایه اسید هیالورونیک هستند که یک ماده طبیعی در پوست است. این ماده به حفظ رطوبت و حجم پوست کمک می کند و با تزریق آن، نواحی فرو رفته پر شده و پوست صافتر و جوانتر به نظر می رسد. چرا تصور می شود که فیلر باعث افتادگی می شود؟
در نهایت باید بگوییم که تزریق فیلر به طور مستقیم باعث افتادگی پوست نمی شود و در بسیاری از موارد می تواند به بهبود ظاهر پوست و کاهش افتادگی کمک کند. با این حال، برای اطمینان از نتیجه مطلوب، بسیار مهم است که به پزشک متخصص و با تجربه مراجعه کنید و از فیلرهای باکیفیت استفاده شود.
اگر نگران افتادگی پوست هستید، می توانید با مشورت با پزشک متخصص پوست، بهترین روش درمان را برای خود انتخاب کنید.
گلوله شدن ژل تزریقی یکی از عوارض جانبی رایجی است که برخی افراد پس از تزریق فیلر با آن مواجه می شوند. این عارضه می تواند ظاهر نامطلوبی ایجاد کرده و اعتماد به نفس فرد را کاهش دهد.
دلایل گلوله شدن ژل
تکنیک تزریق نادرست: یکی از رایج ترین دلایل گلوله شدن ژل، تزریق نامناسب توسط پزشک است. تزریق با عمق یا زاویه نادرست می تواند باعث تجمع ژل در یک نقطه و ایجاد گلوله شود.
نوع ژل: برخی از انواع ژلها بیشتر مستعد گلوله شدن هستند. همچنین، استفاده از ژل های با کیفیت پایین نیز می تواند این مشکل را تشدید کند.
حرکات صورت: ماساژ دادن بیش از حد یا حرکات شدید صورت پس از تزریق، ممکن است باعث جابجایی ژل و ایجاد گلوله شود.
عفونت: در موارد نادر، عفونت در محل تزریق می تواند باعث التهاب و ایجاد گلوله شود.
راه حل های رفع گلوله شدن ژل
یکی از رایج ترین روشها برای حل این مشکل، استفاده از آنزیم هیالورونیداز است. این آنزیم باعث تجزیه اسید هیالورونیک موجود در ژل می شود و گلولهها را برطرف می کند. علاوه بر این برخی موارد، پزشک ممکن است با تزریق مجدد ژل در اطراف گلوله، آن را صاف کند.
ماساژ ملایم و منظم محل تزریق نیز می تواند به پخش شدن یکنواخت ژل و کاهش گلولهها کمک کند. در برخی موارد، گلوله ها به مرور زمان و با متابولیسم طبیعی بدن جذب می شوند.
پیشگیری از گلوله شدن ژل
انتخاب پزشک متخصص: حتما به پزشک متخصص و با تجربه در زمینه تزریق فیلر مراجعه کنید.
استفاده از ژل های با کیفیت: از پزشک بخواهید از ژل های معتبر و با کیفیت استفاده کند.
رعایت مراقبت های بعد از تزریق: از ماساژ شدید و حرکات صورت شدید خودداری کنید.
مراجعه به پزشک در صورت بروز مشکل: اگر پس از تزریق با هرگونه مشکلی مواجه شدید، حتما به پزشک خود مراجعه کنید.
توجه داشته باشید که گلوله شدن ژل یک عارضه جانبی است و همیشه رخ نمی دهد. با انتخاب پزشک متخصص و رعایت مراقبت های بعد از تزریق، می توان احتمال بروز این عارضه را به حداقل رساند.
عفونت ژل صورت یکی از عوارض احتمالی تزریق ژل است که خوشبختانه با رعایت نکات بهداشتی و مراجعه به پزشک متخصص قابل پیشگیری و درمان است. علل بروز عفونت ژل صورت:
عدم رعایت بهداشت توسط پزشک یا بیمار: استفاده از ابزارهای آلوده، عدم استریلیزاسیون مناسب و دست نزدن به محل تزریق می تواند منجر به عفونت شود.
نوع ژل استفاده شده: برخی از ژلها ممکن است بیشتر از بقیه باعث ایجاد واکنش های آلرژیک و عفونت شوند.
سیستم ایمنی ضعیف: افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، بیشتر در معرض عفونت هستند.
عفونت ژل صورت با قرمزی و تورم در محل تزریق مشخص می شود. این علائم معمولاً در چند روز اول پس از تزریق طبیعی است، اما اگر شدت و مدت زمان آنها زیاد باشد، ممکن است نشانه عفونت باشد. درد شدید و تپش در محل تزریق می تواند نشانه عفونت باشد، اما خروج چرک از محل تزریق نشانه قطعی عفونت است. در موارد شدیدتر، عفونت ممکن است باعث تب و لرز شود.
درمان عفونت ژل صورت
مصرف آنتیبیوتیک: پزشک معمولاً برای درمان عفونت ژل، آنتیبیوتیک تجویز می کند.
تخلیه چرک: در صورتی که چرک در محل تزریق جمع شده باشد، پزشک ممکن است برای تخلیه آن اقدام کند.
برداشتن ژل: در موارد شدید، ممکن است نیاز به برداشتن ژل تزریق شده باشد.
اولین قدم در پیشگیری از عفونت ژل صورت انتخاب پزشک متخصص و با تجربه است. برای تزریق ژل، حتماً به پزشک متخصص و با تجربه مراجعه کنید. قبل و بعد از تزریق، دست های خود را به خوبی بشویید. تا چند روز پس از تزریق، از دست زدن به محل تزریق خودداری کنید و اگر پزشک برای شما دارویی تجویز کرده است، حتماً آن را مصرف کنید.
توجه: در صورتی که پس از تزریق ژل، هر یک از علائم عفونت را مشاهده کردید، حتماً به پزشک مراجعه کنید. هرچه زودتر عفونت تشخیص داده شود و درمان شود، عوارض آن کمتر خواهد بود.
هزینه تزریق ژل / تزریق فیلر از سوالات رایجی است که پاسخ دقیق آن به عوامل مختلفی بستگی دارد. این هزینه بسته به شرایط هر فرد و منطقه جغرافیایی متفاوت است.اما در کل عوامل مؤثر بر هزینه تزریق ژل شامل موارد زیر میشود:
بهترین راه برای اطلاع از هزینه دقیق تزریق ژل/ تزریق فیلر مشاوره با پزشک متخصص است. پزشک با بررسی شرایط شما، نوع ژل مناسب و مقدار مورد نیاز را تعیین میکند و هزینه نهایی را به شما اطلاع میدهد. بهتر است برای مقایسه قیمتها، قبل از تصمیمگیری، قیمتهای چندین کلینیک را مقایسه کنید.
توجه به کیفیت را دست کم نگیرید، همیشه به دنبال کیفیت باشید و از انتخاب کلینیکهای ارزان قیمت و بدون مجوز خودداری کنید. تزریق ژل یک عمل زیبایی است و هزینه آن تحت پوشش بیمههای پایه قرار نمیگیرد.
توصیه میشود قبل از انجام هرگونه عمل زیبایی، با پزشک متخصص مشورت کرده و از تمام جوانب آن آگاه شوید.
لطفا توجه داشته باشید که این اطلاعات صرفاً جنبه اطلاعرسانی دارد و جایگزین مشاوره پزشکی نیست. برای تصمیمگیری نهایی، حتماً با پزشک متخصص مشورت کنید.
تزریق فیلر / تزریق ژل به صورت یکی از محبوبترین روشهای زیبایی است که برای کاهش چین و چروک، پر کردن حجم از دست رفته و ایجاد ظاهری جوانتر استفاده می شود. این روش کم تهاجم بوده و نتایج آن معمولاً بلافاصله قابل مشاهده است.
ژلهای تزریقی معمولاً از اسید هیالورونیک ساخته می شوند که یک ماده طبیعی در پوست است. این ماده به پوست کمک می کند تا رطوبت خود را حفظ کرده و ظاهر جوانی داشته باشد. اما چرا تزریق ژل به صورت تا این اندازه محبوب است؟
تزریق ژل برای چاقی صورت تزریق ژل برای چاقی صورت راهی برای داشتن صورتی پرتر و جوانتر است.
تزریق ژل یکی از روش های محبوب برای ایجاد حجم در صورت و کاهش ظاهر لاغری است. با تزریق ژل/تزریق فیلر به نواحی مختلف صورت، می توان به ظاهری پرتر و جوانتر دست یافت. ژل ها به پر کردن نواحی لاغر صورت مانند گونه ها، لب ها و چانه کمک می کنند و به صورت حجمیتر و پرتر می بخشند. با پر کردن خطوط ریز و چین و چروک، ظاهری جوانتر به صورت می بخشد. همچنین با ایجاد تعادل بین اجزای مختلف صورت، به ظاهری متناسبتر دست می یابید.
از جالب توجهترین مزایای تزریق ژل/ تزریق فیلر به صورت این است که نتایج تزریق ژل بلافاصله قابل مشاهده است و ظاهری طبیعی ایجاد می کند.
معمولاً از ژلهای حاوی اسید هیالورونیک برای چاقی صورت استفاده می شود. اسید هیالورونیک یک ماده طبیعی در پوست است که به حفظ رطوبت و حجم پوست کمک می کند.
تزریق ژل به بازو روشی نوین در زمینه زیبایی است که برای بهبود ظاهر و جوانسازی پوست این ناحیه به کار می رود. با افزایش سن، پوست بازو خاصیت ارتجاعی خود را از دست داده و رگها و تاندونها بیشتر نمایان می شوند. تزریق ژل می تواند به رفع این مشکلات کمک کند. چرا تزریق ژل به بازو؟ با تزریق ژل به بازو چه اتفاقات مثبتی در این بخش از بدن رخ می دهد؟!
نکات مهم تزریق ژل به بازو
تزریق فیلر برای جای جوش یکی از روش های محبوب و موثر برای بهبود ظاهر جای جوش و اسکار است. این روش به ویژه برای جای جوش های فرورفته و ناهمواری های پوستی بسیار مناسب است. با تزریق فیلر به زیر پوست، حجم از دست رفته در محل جای جوش جبران شده و سطح پوست صافتر و یکدستتر می شود. چگونه فیلر به از بین بردن جای جوش کمک می کند؟
حال چه نوع فیلری برای جای جوش مناسب است؟ معمولاً از فیلرهای هیالورونیک اسید برای پر کردن جای جوش استفاده می شود. این فیلرها به دلیل سازگاری با بافت پوست و قابلیت جذب آب بالا، نتایج طبیعی و ماندگاری خوبی ایجاد می کنند. مراحل انجام تزریق فیلر برای جای جوش به قرار زیر است:
کلینیک زیبایی نورهان با بیش از 20 سال سابقه خدمت رسانی به شما عزیزان در راستا استاندارد های بین المللی هر روزه درتلاش هستیم تا بر دانش روز خود بیفزاییم و با کادر مجرب مان خدمات بهتری را به شما عزیزان برسانیم
ادرس : تهران , میدان ونک , خیابان حقانی , روبروی مرکز چشم پزشکی ونک , پلاک 67 , طبقه همکف , واحد 2
شماره تلفن: